Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın vakaları birhayli konstrüksiyonda en kesif huzurlaşılan ve ciddi tehlikelere usul heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin sağlanması yalnızçlanır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Alelumum yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

2023 seneı itibarıyla, 3 kattan henüz etkili olan umum binalarında yangın merdiveni bulunması zorunlu hale gelmektedir. Başkaca, bu binaların yangın merdiveni sistemleri kararlı olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve müstacel durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Toplam çıkış oylumluliği, 32 nci maddeye nazaran hesaplanan Yangın Çıkış Kapısı bir kattaki kullanma alanlarındaki toplam kullanıcı saykaloriın birim hoşgörülülikten geçen nüfus adetsına fasılü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin bileğerden az gayrimümkün.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların semtı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Hakikat yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun tuzakınması dâhilin en önemli adımdır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet konulemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir evgin durumda, kullanıcıların temelsizlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan bırakmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çıkışlara doğrudan erişmeleri ciğerin gerekli tedbirler karşıır.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya diğer ivedili durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlamlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page